Start werken residentie Pur Sang Waregem

Start werken residentie Pur Sang Waregem

In 2022 opent Senior Homes de deuren van Residentie Pur Sang in het bruisende hart van Waregem. Met niet enkel prachtig afgewerkte appartementen, maar ook heel wat luxevoorzieningen waaronder een buitenzwembad, wordt dit ongetwijfeld het meest luxueuze project van Senior Homes tot nu toe. Om te voldoen aan de eisen van vandaag en morgen, werd er echter ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en kwaliteit.

Samenwerking met Jan De Nul Group 

Of het nu gaat om de kwaliteit van de dienstverlening of van de woningen en gebouwen zelf, als het aankomt op kwaliteit laat Senior Homes geen steken vallen. Daarom werkt Senior Homes voor de bouw van Pur Sang samen met Jan De Nul Group, een naam die heel wat belletjes doet rinkelen in Vlaanderen. Dankzij innovatieve en ecologische bouw- en werkmethoden en doordachte materiaalkeuzes wordt aan de meest hoogstaande eisen voldaan inzake kwaliteit, isolatie en energie-efficiëntie. Elk appartement zal bijvoorbeeld voorzien worden van een energiezuinige warmtepomp voor de verwarming van de ruimtes. Dat is niet enkel goed voor de natuur, maar drukt ook de kosten en het verbruik, en dat ziet u op uw energiefactuur.

Piekfijne afwerking en luxe troef

Net als in de andere residenties van Senior Homes, blinkt ook Residentie Pur Sang uit dankzij de luxe in zowel de private als gemeenschappelijke delen. Zo komt er niet enkel een fitness- en wellnessruimte, maar ook een ruim en klassevol restaurant, én een verwarmd buitenzwembad. Op die manier houdt Senior Homes bij deze ontwikkeling niet enkel de lat hoog, maar draagt de zorgexpert ook bij tot een actief en gezond leven van de bewoners. Samen sporten, samen eten, samen genieten… Bij Senior Homes wordt er ingezet op het groepsgevoel, zonder in te boeten aan privacy, want in uw assistentiewoning vindt u natuurlijk op elk moment rust.

Naast de luxueuze voorzieningen, is er ook doordacht gekozen voor een duurzame afwerking van nok tot plint. Bij Senior Homes vindt u geen goedkope materialen, maar enkel kwaliteitsmaterialen die de tand des tijds ongetwijfeld doorstaan. Zo is er in de living telkens een eiken parket voorzien en worden alle badkamers uitgerust met een stevige antisliptegel en een inrijdouche die de veiligheid waarborgt.

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.