Waarom kiezen voor Residentie Keizerhof in Oudenaarde?

We vragen het aan Fanny, woonassistente in het Keizerhof en dagelijks bezig met de zorg- en dienstverlening in onze assistentiewoningen. Fanny en haar collega’s zorgen ervoor dat de bewoners zich amuseren en zich geen zorgen hoeven te maken.

Wie ben jij en wat doe je in Residentie Keizerhof?

Ik ben Fanny, woonassistente in Residentie Keizerhof. Samen met mijn collega’s zijn we het eerste aanspreekpunt van onze bewoners. Iedere bewoner heeft zijn of haar specifieke vragen, noden en behoeften waarvoor wij ons uiterste best gaan doen om deze te vervullen. Ik ga om met onze senioren zoals ik met mijn eigen grootouders omga: met veel zorg, liefde, respect en een groot enthousiasme.

Verder is onze job heel uiteenlopend. Een verhuurgesprek, een verhuis met de bijhorende administratieve taken, boodschappen, organiseren van activiteiten, behoren dagelijks tot onze taken. Ook er gewoon zijn voor onze bewoners en luisteren naar hun verhaal doet wonderen.

Maak kennis met de diensten en services van de woonassistenten

Zoals Agnes, ze is een tijdje geleden met haar man Jean bij ons komen wonen. Na een paar weken wonen bij ons gaven ze aan dat ze deze beslissing al jaren eerder hadden moeten nemen. Helaas is de gezondheid van Jean snel achteruit gegaan waardoor hij verhuisd is naar een RVT.

Nu ondersteunen we Agnes vooral op emotioneel vlak, want gescheiden worden van je echtgenoot na al die jaren is niet eenvoudig. We brengen dagelijks haar dagblad. Achteraf nemen we steeds ons ‘bollekes’ in ontvangst want nooit mogen we vertrekken zonder dat we een snoepje aanvaarden.

 

 

Oostende

Wat is voor jou de grootste de grootste troef van het Keizerhof?

Onze centrale ligging op wandelafstand van Oudenaarde. Je vindt er de markt, en supermarkt, een warme bakker, het Liedtspark, …

Sociaal contact maakt het verschil. We hebben in onze residentie een schitterende groep bewoners. Onze assistentiewoning is zoveel meer dan een assistentiewoning. Het is een warme familie met oprechte vriendschappen, senioren die elkaar helpen waar nodig, elkaar gaan ophalen en naar huis brengen bij activiteiten en zoveel meer. Dat, gecombineerd met de dagelijkse ondersteuning van een woonassistente, is een perfecte combinatie!

De sterkte van Senior Homes is ook de kracht van een prachtig team van woonassistenten die hun werk steeds opnieuw met hart en ziel doen. Woonassistenten die niet alleen klaar staan voor onze senioren maar er ook steeds zijn voor elkaar!

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.