Waregem, stad in volle uitbreiding

Waregem is een stad in het zuidoosten van de Belgische provincie West-Vlaanderen en is daarmee de op vier na grootste stad van West-Vlaanderen. In een artikel uit het Nieuwsblad van 6/12/2017 spreekt men zelfs dat Waregem de op één na beste gemeente is, in de provincie West-Vlaanderen, om te wonen.

Maar waarom koos Senior Homes voor deze locatie?

We halen er graag Wilfried Martens, zaakvoerder van Senior Homes bij.

Wilfried, waarom een residentie in Waregem?

Wie wil er niet wonen? Een fijne stad, perfect om te leven en te beleven.  Waregem is een grote industriestad met veel bedrijvigheid. De skyline van Waregem wordt hertekend, met de zuid boulevard en de esplanade aan de ene kant, en Pur Sang aan de andere kant. Eveneens deden we een studie waarbij we opmerkten dat er in de ruime omgeving rond Waregem, nauwelijks erkende assistentiewoningen zijn. Een unieke kans die we niet konden laten liggen.

Onze assistentiewoningen worden gebouwd in het stadscentrum van Waregem en dat is een enorm pluspunt. Er zijn namelijk bakkers, slagers, supermarkten, … in de nabije omgeving van het project. De residentie bevindt zich op minder dan 600 meter van de winkelstraat en de grote markt.

Het gebouw zelf heeft een strakke, moderne architectuur. De voorgevel is zuid-gericht. Daar bevinden zich dan ook de grote leefruimtes en terrassen. Enkele appartementen hebben ook achteraan een tuintje of terras dat baadt in de ochtendzon. De slimme architectuur zorgt op de terrassen vooraan voor veel zonlicht én de nodige privacy.

Wat maakt Pur Sang uniek?

De residentie in Waregem werd anders aangepakt, de appartementen zijn er ruimer met extra grote terrassen.

Kriebelt het bij u om eens een kijkje te komen nemen?

Ontdek wat Residentie Pur Sang u te bieden heeft en waarom u zal staan trappelen om naar één van de appartementen te verhuizen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Opening voorzien in zomer 2022.

Assistentiewoningen Serviceflats Waregem
Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws bij Senior Homes!

Smaakt deze blog naar meer? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Senior Homes en ontvang interessante updates regelmatig in uw mailbox.