Zorgdiensten en comfortdiensten

U als bewoner van Senior Homes geniet van een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket.

Ontdek hieronder onze waaier aan diensten:

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening (onderhoud van de gemeenschappelijke delen, klusjesdienst…) bieden wij in onze residenties zowel kleine dienstenpakketten als all-in formules aan. Nog andere diensten nodig? Dan tekenen we graag een op maat gemaakt pakket voor u uit. U betaalt op die manier enkel wat u nodig heeft.

De zorgdiensten

Soms gaat het al eens wat minder goed, en dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op een professionele verzorging en begeleiding. Dat begrijpen we bij Senior Homes maar al te goed. Daarom bieden we tal van zorgdiensten aan:

Medische permanentie

In de residenties van Senior Homes kunt u met één simpele druk op de knop verbinding maken met de medische permanentie. Dankzij het eigen ontwikkelde oproepsysteem kan er uiterst snel geschakeld worden. Indien nodig, wordt er onmiddellijk een verpleegkundige naar uw assistentiewoning gestuurd en kan die zelfs automatisch worden binnengelaten. U kan dus altijd op beide oren slapen.

WOONASSISTENTIE

De woonassistenten van Senior Homes zijn het centrale aanspreekpunt voor zowel de bewoners als de familieleden. De woonassistenten coördineren alle zorg en diensten en zijn 6 dagen op 7 aanwezig in de residentie. Dat is dus veel meer dan het wettelijke minimum van 1 keer per week. Heeft u een vraag of wenst u wat extra hulp of gewoon een leuke babbel? De woonassistent staat voor u klaar.

OVERBRUGGINGSASSISTENTIE

Wie na een crisissituatie of zware ingreep extra zorg nodig heeft, kan hiervoor rekenen op Senior Homes. Wij organiseren alles voor u: van thuisverpleging tot kinesist. Zo hoeft u zich enkel te focussen op uw herstel, onze professionals doen de rest.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte, een terugbetaling of aanvraag voor een tegemoetkoming? Ook daarvoor staan de woonassistenten paraat.

Algemene permaNENTIE

Ook na de kantooruren en in het weekend staan de woonassistenten voor u klaar bij dringende vragen of problemen.

De comfortdiensten

Boodschappen halen, het vuilnis buitenzetten, naar de kinesist gaan… Senior Homes brengt niet alleen mensen dichterbij, maar zorgt er ook voor dat u alles binnen handbereik heeft. Geen praktische beslommeringen meer voor u!

Boodschappendienst

Bent u niet zo goed ter been of heeft u geen zin of tijd om naar de winkel te gaan? Bestel uw boodschappen, brood of medicijnen dan via de woonassistenten. Zij brengen uw bestelling met een glimlach bij u.

gebruikersraad

Uw mening telt. Kan er iets beter of heeft u een suggestie? Jaarlijks worden er 4 gebruikersraden georganiseerd waar u alles kan bespreken. U hoeft uiteraard niet te wachten tot de gebruikersraad. Bespreek kleine euvels of suggesties gerust met de woonassistent.

Afvalophaling

In de residentie is er een afvalruimte met containers. Zo hoeft u geen gemeentelijke vuilniszakken te kopen en loopt u geen risico dat u de ophaling mist.

VERZEKERINGEN

Verzekeringen voor het gebouw, de inboedel, de burgerlijke aansprakelijkheid zijn inbegrepen.

onderhoud & reparaties gemeenschappelijke delen

Onderhoud en reparaties van de gemeenschappelijke delen wordt voorzien (ten laste van de eigenaar).

Wassalon

Uw erkende assistentiewoning beschikt uiteraard over een aansluiting voor een wasmachine, maar op de kelderverdieping is er ook een volledig wassalon ter beschikking.

Kies voor ontspanning

U geeft uw sociaal leven een nieuwe wending. Bij Senior Homes vinden wij het namelijk heel belangrijk dat de bewoners zich blijven amuseren.

Kapper, schoonheidsspecialist & kinesist

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie naast een praktijk voor kinesitherapie ook een kapper en een schoonheidsspecialist.

Animatie & evenementen

Niets zo fijn als samen zijn! Daarom organiseren wij in de residenties elke week heel wat uitstapjes en evenementen waar u volledig vrijblijvend aan kan deelnemen. Amusement verzekerd!

FITNESS

Mens Sana in corpore sano ofwel een gezonde geest in een gezond lichaam. Een eeuwenoude spreek die nog steeds van toepassing is. U kan uw spieren opwarmen op de toestellen in onze fitness.

Brasserie & tearoom

In elke residentie is er een brasserie met heerlijk verse maaltijden die u zowel ter plaatse kunt opeten als laten leveren aan uw deur. In de namiddag kunt u er dan weer genieten van een gezellige tearoom.

Ontspanning

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

Uw veiligheid staat bij
Senior Homes centraal

Senior Homes zet stevig in op uw veiligheid. De uitgebreide toegangscontrole en het registratiesysteem zorgen ervoor dat er geen ongewenste bezoekers in de residenties binnen kunnen. Daarnaast zijn er verschillende camera’s die alles goed in de gaten houden. In uw assistentiewoning zelf kunt u dan weer terugvallen op het unieke domoticasysteem en het spionnetje in de voordeur.

Uw veiligheid staat bij Senior Homes centraal

Een antwoord op al uw vragen

Een antwoord op al uw vragen

Heeft u een praktische vraag over onze assistentiewoningen, de diensten of de officiële erkenning? Wilt u graag meer weten over de huurprijzen en dienstenpakketten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen van Senior Homes.