Veilig, huiselijk en comfortabel wonen.

RESIDENTIE KEIZERHOF I OUDENAARDE

De stadskern van Oudenaarde is sinds 2016 een prachtige residentie rijker. Met 80 lichtrijke assistentiewoningen is het nieuwbouwcomplex van Senior Homes een waardevolle aanvulling voor de stad. Hier genieten heel wat 65-plussers van een woning die zowel volledige ondersteuning als totale vrijheid biedt. Want daar staat Senior Homes voor: assistentiewoningen waar u 100% zelfstandig woont, maar waar u ook kunt genieten van heel wat zorg- en comfortdiensten.

Een gelukkig leven zonder zorgen?
Dat vindt u in Residentie Keizerhof.

In het bruisend hart van de Vlaamse Ardennen, opende Senior Homes het tweede project, Residentie Keizerhof in Oudenaarde. De twee prachtige gebouwen met rustige tuin bevinden zich vlakbij het mooie jachthaventje en op slechts 500m van de grote markt.

Voor de wielerfanaten is er het Centrum van de Ronde van Vlaanderen waar men op zoek gaat naar de ziel en de heroïek van één van de grootste en belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld.

80 erkende assistentiewoningen

Remparden 14 en Desire Waelkensstraat 60,
9700 Audenarde

Ondergronds parkeren mogelijk

assistentiewoningen Zwevegem

 OVERAL DICHTBIJ, EN TOCH IN HET GROEN

In Residentie Keizerhof is het goed leven, dat is zeker. Huren of kopen bij
Senior Homes staat gelijk aan een zorgeloos leven, voor u en uw partner (of huisdier, want ook die zijn welkom in onze residentie).

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

MODERNE WONINGEN OP MAAT

Zo hebben alle woningen een oppervlakte tussen
60 m² en 91 m². Elke woning beschikt over een ruime living, een open keuken, één slaapkamer, een berging, een badkamer, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als de residentie – rolstoelleefbaar, met een inrijdouche in de badkamer en een volledig ingerichte keuken.

wonen aan de kust

OUDENAARDE, ALS IDEALE UITVALSBASIS

Cela peut sembler contradictoire mais la résidence est installée au centre d’Audenarde, tout en ayant un cadre tranquille et verdoyant. À quelques minutes à pied seulement de la Résidence Keizerhof, vous trouvez supermarchés, restaurants, cafés et activités de détente. Stratégiquement placée près des axes importants comme la N60, la résidence est facilement accessible aux amis et à la famille qui souhaitent vous rendre visite. Et pour vous aussi, les déplacements sont aisés.

Ontdek alle voordelen in de brochure

De appartementen

Alle woningen in Residentie Keizerhof hebben een ruime oppervlakte tussen 58 m² en 75 m² en beschikken over een ruime living, een open keuken, een slaapkamer, een berging, een badkamer, een privéterras of tuintje en een kelderberging. De gehele woning is – net als de residentie – rolstoelleefbaar, met een inrijdouche in de badkamer en een aangepaste keuken.

Als gevestigde waarde kunnen wij onze erkende assistentiewoningen net dat tikkeltje luxueuzer maken zonder de prijzen te verhogen. Alle appartementen hebben bijvoorbeeld een prachtig eiken parket in de leefruimte en een tegelvloer in de keuken. In de badkamer wordt dan weer steevast gekozen voor een antisliptegel. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en heeft standaard een composiet werkblad. Ook wat betreft isolatie en energie-efficiëntie hanteren wij de strengste normen. Enkel het beste is goed genoeg voor onze bewoners!

ALLERLAATSTE APPARTEMENT TE KOOP

Instapklaar appartement incl. 2 autostaanplaatsen

  • Woonoppervlakte: 63 m2 met ruim terras
  • Half massieve parket in living & slaapkamer
  • Keuken uitgerust met koelkast en diepvriesvak, combo oven en microgolfoven, 4 keramische kookplaten met draaiknop, werkblad in composiet, grote en kleine spoelbak, …
  • Tegels in keuken, badkamer & berging
  • Centrale verwarming op aardgas
  • Berging in de kelder + fietsenstalling inbegrepen

ENKELE APPARTEMENTEN OM TE HUREN IN DE KIJKER

Groot appartement met 1  slaapkamer, lichtrijke leefruimte en open keuken.

totale opp. app. = 75 m²
+terras

Appartement met 1 slaapkamer, lichtrijke leefruimte en open keuken.

totale opp. app. = 58 m²
+ Terrasse

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Waarom lid worden van onze familie?

ONZE PIJLERS

Bij Senior Homes zijn er 6 belangrijke pijlers die voor ons van groot belang zijn. Zo vinden we het belangrijk dat onze bewoners zich blijven amuseren, een team vormen, kunnen lachen en plezier maken, maar eveneens dat u volledig zelfstandig kan zijn en hulp inroepen waar nodig.

ONZE DIENSTEN

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 6/7 aanwezige woonassistenten  die instaan voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties, en 24/7 is er mogelijkheid om beroep te doen op crissisassistentie of te drukken op de noodknop. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistenten staan voor u klaar.

Tegenover onze vorige woning is onze assistentiewoning veel praktischer. We hebben geen verdiepingen meer en ook qua ligging zitten we hier fantastisch. Als we buitenkomen zitten we onmiddellijk in de stad, en van op ’t appartement kijken we uit op de natuur.”

Bon vivant, Maurice (80) a choisi avec son épouse Francine une résidence-services agréée dans la Résidence Keizerhof.

Bekijk onze blogberichten over Residentie Kasselrij

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

Résidence Prinsenhof : tout est vendu !

À peine 3 ans plus tard, nous affichons déjà complet pour ce projet. Les 39 résidences-services de ce complexe situé au cœur d’Alost entourent un magnifique jardin central, véritable havre de paix et de ressourcement.

lire plus

Louer ou acheter ? Le choix vous appartient !

Que vous achetiez ou louiez, vous profitez chez Senior Homes d’un logement luxueux et d’un excellent service centré sur l’autonomie et la liberté. Que vous fassiez le choix des avantages fiscaux de l’achat ou de la flexibilité de la location, Senior Homes soutient à 100% vos projets d’avenir.

Wist u dat?

… u ook kan komen kennismaken met Senior Homes?

U kan een appartement huren zodat u kan proeven van onze diensten en kan kennismaken met andere bewoners. Het is maar door te proberen dat u de juiste conclusie kan trekken.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering,
voor eigen bewoning of om te huren.

Onze faciliteiten

BRASSERIE DE SCHELDEPAREL

In de gezellige Brasserie De Scheldeparel kan u elke dag genieten van een verse lunch of een heerlijk stuk taart. Of wat dacht u van pannenkoeken voor u en uw kleinkinderen? Want ook uw familie is natuurlijk welkom in Brasserie Veldzicht. Voelt u zich wat minder goed en laat u liever uw lunch leveren aan de deur van uw assistentiewoning? Dat kan natuurlijk ook!

KINESISTHERAPIE

Herstelt u van een medische ingreep of heeft u nood aan professionele begeleiding? Onze residenties zijn voorzien van een kinéruimte waar u door een ervaren kinesist geholpen wordt.

ONTSPANNING

In elke Senior Homes assistentiewoning kan u terecht in een volwaardige wellnessruimte waar u volledig tot rust komt in de sauna of in het bubbelbad. Heeft u wat last van stramme spieren? De infraroodmuur kan soelaas bieden.

KAPPER & SCHOONHEIDSSPECIALIST

Natuurlijk wil u er opperbest uitzien en u ook zo voelen! Daarom is er in de residentie een kapper en een schoonheidsspecialiste aanwezig.

Neem gerust contact op en ontdek onze andere appartementen als investering, voor eigen bewoning of om te huren.