Wonen bij Senior Homes

Wordt het huis te groot, vergt uw tuin iets te veel onderhoud en is de trap opgaan net iets moeilijker dan vroeger? Dan is een assistentiewoning misschien wel iets voor u: traploze woningen voor wie volledig zelfstandig wilt wonen, maar ook hier en daar wat ondersteuning kan gebruiken. Vroeger gekend onder de naam serviceflats, vandaag een garantie op kwaliteitsvolle woningen waar veel aandacht besteed wordt aan de bewoner.

Zorgeloos door het leven

Bij Senior Homes staan de bewoners altijd centraal. Dankzij het ruime dienstenpakket, maar ook dankzij de 24/7 aanwezige woonassistent die instaat voor het dagelijkse reilen en zeilen in de residenties. Boodschappen of vervoer nodig? De woonassistent staat voor u klaar.

 

Ook lichaamsbeweging en plezier krijgen heel wat aandacht bij Senior Homes. We zetten ons actief in tegen vereenzaming met vrijblijvende uitstappen, leuke sportmomenten, een wellness, etc.

Wij organiseren, u geniet!

ZORGDIENSTEN

Medische permanentie
Overbruggingsassistentie
Woonassistentie
Algemene permanentie
Administratieve ondersteuning

COMFORTDIENSTEN

Boodschappendienst
Animatie en evenementen
Kapster, schoonheidsspecialist en kinesist
Wassalon
Afvalophaling

We hebben zelf de beslissing genomen om in een assistentiewoning te komen wonen. We wilden niet het risico nemen dat als er iets gebeurt, iemand ons zou plaatsen waar er op dat moment plaats is.

Bet
Residentie Prinsenhof

Benieuwd naar onze bewoners? Ontdek hun verhaal en appartement.

Huren of kopen? De keuze is aan u!

Of u nu huurt of koopt, u geniet bij Senior Homes van heel wat luxe en een uitstekende dienstverlening die focust op zelfstandigheid en vrijheid.

Warmte, gezelligheid en zorg

Een antwoord op al uw vragen

Een antwoord op al uw vragen

Heeft u een praktische vraag over onze assistentiewoningen, de diensten of de officiële erkenning? Wilt u graag meer weten over de huurprijzen en dienstenpakketten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen van Senior Homes.